Inspiratie


Festival

De tijdelijke glamping accommodaties van Rechargers zijn een toegevoegde waarde voor elke festivalcamping. Met Rechargers zorgen wij ervoor dat de bezoekers van het festival uitgerust verschijnen aan de start van een nieuwe festivaldag. Wij ontzorgen niet alleen de festivalorganisatie maar ook de bezoeker. De vooropgezette accommodatie staat klaar bij aankomst en is van alle gemakken voorzien en wordt door ons vakkundig afgebouwd zodra het feest voorbij is!Jaarlijks leveren wij duizenden accommodaties aan tientallen festivals in binnen- en buitenland. Wij leveren o.a. aan Tomorrowland, Solar Festival, Decibel Outdoor en Mysteryland. Interesse? Neem dan contact op.

Rechargers Mysteryland 3

Bedrijfsevenementen

Meerdaags bedrijfsfeestje of teambuilding op de planning? Bedrijfsevenementen zijn voor Rechargers bekend terrein. Steeds vaker wordt er gekozen voor een overnachting op locatie. Het “samen zijn” en “teamverband” zijn vaak belangrijke pijlers op zulke dagen. Hoe gaaf als je daaraan kan bijdragen door het realiseren van een pop-up camping op locatie i.p.v. iedereen afzonderlijk naar een hotel te sturen?Mede door onze ervaring zijn er tal van mogelijkheden op dit gebied, van klein- tot grootschalig! Interesse? Neem dan contact op.

Rechargers Bedrijfsevenement

Sportevenementen

Dé Vierdaagse camping in Nijmegen, Formule1 FanVillage in Oostenrijk of de MXGP of Nations in Assen zijn zomaar een paar grootschalige sportevenementen waarbij Rechargers vooropgezette tijdelijke glamping accommodaties levert. Sportevenementen vragen vaak om professionele ad hoc oplossingen. Het ontzorgen van de organisatie van A tot Z, waardoor zij hun focus kunnen houden op het evenement.Benieuwd naar de mogelijkheden? We geven graag een deskundig advies op maat. Interesse? Neem dan contact op.

IMG 20190925 WA0004

Bruiloft

Laat je gasten van de bruiloft op locatie overnachten, op een unieke, comfortabele en sfeervolle manier. Ook in deze (sterk toenemende) behoefte kunnen wij met Rechargers voorzien! Waarom kiezen voor een duur en sfeerloos hotel als er ook andere mogelijkheden zijn. De vooropgezette accommodaties kunnen bijdragen aan de unieke ervaringen van jullie speciale dag.We inspireren jullie graag met onze geslaagde bruiloften in binnen- en buitenland! Kom in contact en dan denken we graag met jullie mee.

Rechargers Bruiloft Frankrijk