Delta

Flexibel

Zet de tent waar je ook maar wil mét of zonder inrichting

Efficiëntie

Makkelijk op te bouwen en te transporteren

Topkwaliteit

Stevige houten constructie, binnentent en dak

Toegankelijk

Leverbaar van 20 tot 200 stuks
 

Algemeen

Een deltatent huren van Rechargers is zoveel meer dan kamperen. Eigenlijk krijg je het comfort van glamping, maar dan aan een vriendelijke prijs.

Bij deze tent heb je keuze uit verschillende speelse vormen en diverse kleuren van daken. Het houten frame zorgt voor de veiligheid. Deze manier van overnachten is een betaalbare manier qua slaapaccommodatie.

Er zijn verschillende opties. Zo kan je kiezen voor een afritsbare binnenkuip of een houten vloer. De inrichting? Die kies je gewoon zelf. Richt hem gerust in zoals je het zelf het gezelligst vindt! Je hoeft enkel nog voor de muziek te zorgen.

Laat je overtuigen door deze feestelijke voordelen:

  • Je kan betaalbaar overnachten in alle comfort.
  • De sterke constructie garandeert veiligheid comform het tentboek.
  • Geen koorden dus minder ruimte nodig per accommodatie.
  • Twee lagen: binnentent + dak zorgen voor een perfecte isolatie.
  • Festival voorbij? Dan laat jouw tent geen sporen na.
  • Je hebt keuze tussen 2 uitvoeringen: de Basic of de Deluxe.

Afmetingen

Afmetingen in centimeters (LxBxH):

Benodigde ruimte: 500 x 350
Voetafdruk: 400 x 320
Binnenruimte: 300 x 280 x 210

Interieur

De deltatent is beschikbaar in twee uitvoeringen:

Delta Deluxe

De Deluxe is voorzien van een mooie, houten vloer buiten de tent. Buiten staan er twee stoelen, zodat je zittend kan genieten van het festival of een ander evenement. Binnen heb je een propere binnenkuip met perfecte isolatie. Op die manier heb je geen last van ongenode gasten (ongedierte). De kuip heeft twee comfortabele bedden en dekens. Daarnaast heb je een stekkerdoos. Zo kan je je telefoon, tablet of laptop probleemloos opladen. Ten slotte zorgt een oplaadbaar lampje voor de verlichting. Dankzij het cijferslot kan je je deltatent veilig afsluiten als je even weg moet.

Delta Basic

De Basic versie is de basisuitvoering van de Deluxe, zonder toeters en bellen. Hier krijg je de kwalitatieve binnenkuip, waarbij je het interieur kan aanvullen met een slaapset (slaapzak, kussen en slaapmat) of bedden. Deze optie is uiterst betaalbaar en toch gezellig.

Wil jij van je festival of event een onvergetelijke gebeurtenis maken? Laat ons weten met welke deltatent we jou het grootste plezier doen. Vertel het ons via het contactformulier hieronder.

Offerte