Over ons


Rechargers is in 2017 opgericht als dochteronderneming van internationaal tentverhuurbedrijf Donselaar Tenten vanuit de toenemende vraag naar luxe slaapaccommodaties op festivalcampings. Om deze markt te bestormen zijn nieuwe en bestaande modellen opnieuw bekeken en aangepast aan de huidige wensen en verwachtingen die leven bij organisaties. Naast de toenemende vraag naar luxe is er ook gekeken naar het toevoegen van waarde voor organisaties.

Met de opvallende designs en kleurencombinaties brengen de tenten van Rechargers elke camping tot leven. Dit maakt bovendien dat elke tent volledig aan te passen is naar wens van de klant.

Door in te spelen op de continue veranderende markt maakt Rechargers elke festivalcamping een stuk lucratiever voor organisatoren. In plaats van een kostenpost kan er daadwerkelijk geld verdient worden aan het kamperen van bezoekers.

In het zomerseizoen van 2018 maakt Rechargers al een vliegende start op een aantal grote festivals. Daarnaast worden ook meerdaagse particuliere evenementencampings volledig ingericht met de luxe slaaptenten van Rechargers.

Welkom bij Rechargers

Dé specialist op het gebied van de verhuur van slaaptenten. Direct beschikbaar, laagdrempelig en van hoge kwaliteit.

Wij bieden je de meest geschikte tent voor ieder evenement. Welke uitdaging je ook voor de boeg hebt. Van festival of bruiloft tot outdoor- of zakelijk evenement.

Wat wij bieden

  • Aanpasbare slaaptenten
    Match je camping met jouw evenement
  • Aantrekkelijke tarieven
    Maak je camping winstgevend
  • Slagkracht
    Meer dan 10 jaar ervaring en de beste partners

Wij werken voor: