Over ons


Tevreden lachende organisatoren en bezoekers die enthousiast binnenkomen in onze luxe tenten. Die wow-factor weet Rechargers keer op keer te realiseren. Bovendien krijgen wij daar extra energie van. Handig als je maandenlang onafgebroken slaapaccommodaties realiseert.

Wij zien graag dat jij ook meer dan tevreden met ons bent. Als organisator van events, feesten en festivals spreken jij en wij dezelfde taal. We weten daarom zeker dat onze luxe ingerichte slaaptenten ook jou verrassen. Stel je voor: een razendsnel opgebouwde glamping-tent die tot in detail perfect is ingericht met comfortabele boxsprings, verhoogde houten vloer, nachtkastje en verlichting. Jouw bezoeker wil niets liever dan direct even opladen. Alles is opgemaakt en ruikt lekker fris. Dan wil je toch meteen in je bed springen?

Bezoekers willen natuurlijk niet alleen het gemak van thuis ervaren. Ook een schoon campingterrein, strak opgezette en geordende tenten, geen zichtbare en onzichtbare schades. Als organisator speel je daar handig op in met onze slaaptenten. Die zijn namelijk helemaal toegespitst op ‘Green Camping’.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt zo echt meerwaarde!

Kies voor Rechargers

 • Aanpasbare slaapaccommodaties
  Match je camping met het karakter van jouw evenement
 • Als de bliksem alles op- en afgebouwd
  Meer dan 10 jaar ervaring met de snelste service ooit

 • Aantrekkelijke tarieven
  Maak je camping winstgevend
 • Aandacht voor het milieu
  Geen rommel en een duurzame slaapplaats
 • Aangenaam en relaxed kamperen
  Met een volledig ingerichte tent

Download onze brochure