Slaaptent huren doe je bij Rechargers!


Je wilt graag een slaaptent huren voor jouw bezoekers maar twijfelt of dit comfortabel en handig genoeg is? Bij Rechargers is er geen reden voor twijfel. Wij bieden je namelijk slaaptenten van topkwaliteit en dat tegen een scherpe prijs.  Onze slaaptenten zijn geschikt voor alle soorten evenementen, van bruiloften tot festivals.

Slaaptent huren? onze modellen:

Om te beginnen leveren wij onze slaaptenten door heel Europa, van Nederland tot aan Roemenië. Op dit moment zijn er vijf verschillende soorten tenten. Namelijk onze: Lodge, Delta, Bungalow, Tipi en een Pop-up tent. Iedere tent heeft zijn eigen design, specificaties en opties. Maatwerk tot in de details!

Zowel kwaliteit als gemak

Met de kwaliteit en service die wij bieden, heb je de mogelijkheid om jouw bezoekers een top verblijf aan te bieden. Ook zullen jouw bezoekers verantwoord kamperen, met respect voor het milieu. Jouw bezoekers kunnen dus volop genieten van het evenement, wat zorgt voor een nog grote waardering voor jouw evenement. Een win-win toch?

Over de op- en afbouw hoef je je ook geen zorgen te maken, wij bouwen de tenten zonder problemen voor je op en na afloop bouwen wij alles gewoon weer af, alsof er niks gebeurd is. Al met al ben je door het huren van onze tenten dus maatschappelijk verantwoord bezig en zal je goede kwaliteit hebben om aan te bieden aan jouw bezoekers.  Dus wil je graag een slaaptent huren? Bij ons kies je voor zowel jouw eigen gemak, als voor een top verblijf voor jouw bezoekers.

Voor meer informatie kijk verder op onze site of bel ons gerust!

Download eventueel ook onze brochure  voor extra informatie.

 

 

Informatie aanvragen