Bedden huren


Per direct beschikbaar: Bedden met of zonder beddengoed.

Per direct beschikbaar: Bedden met of zonder beddengoed.

Direct bedden nodig? Dan ben je bij Rechargers aan het juiste adres. Wij leveren normaal aan festivals en grote evenementen, maar staan nu ook klaar voor vluchtelingen. Ook beschikbaar voor grote aantallen! Tijdelijke bedden huren? Neem dan contact op met ons team.

Contact formulier

Comfortabele bedden huren voor jouw gasten

Bedden huren om jouw gasten een fijne nacht te geven. Dat is natuurlijk altijd een goed idee! Bij Rechargers verhuren we niet alleen complete slaapaccommodaties, onze bedden kan je ook los huren. Heb je dus al wel de beschikking over een slaapplaats, maar heb je nog bedden nodig? Dan helpen we je daar graag mee! Het grote voordeel van onze bedden is dat je gasten geen eigen bed hoeven mee te nemen. Luchtbedden zijn onhandig en gaan ook nog eens vaak lek. Daarnaast ligt het natuurlijk minder lekker dan een echt bed!

Een luxe nacht voor je gasten door bedden te huren bij Rechargers

Kies je ervoor bedden te huren bij Rechargers? Dan gaan jouw gasten een heerlijke nacht tegemoet! Je kan zowel onze standaardbedden huren als luxe boxsprings. Beide bedden beschikken uiteraard over een stevig frame en een goed matras. Huur je je bedden bij ons, dan verzorgen wij zowel het transport als de opbouw. Maak het jezelf en je gasten gemakkelijk en kies ook voor onze pakketten met compleet beddengoed. Helemaal uit de zorgen? Dan maken we de bedden ook gewoon voor je op! Zo kunnen je gasten na een actieve dag zo hun bed induiken.

“Sinds vorig jaar werken we samen met Rechargers. Prettige samenwerking en, ook niet geheel onbelangrijk, hele fijne en mooie tenten die net dat beetje extra luxe geven aan de kampeer-ervaring van je festivalbezoeker. Aanrader!”

 

Danielle Smeets Extrema

Ook het adres voor volledige slaapaccommodaties

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de beddenverhuur, ook voor volledige slaapaccommodaties ben je bij ons aan het juiste adres. Tussen onze verschillende typen tenten zit ongetwijfeld de tent die past bij jouw evenement. Een unieke camping creëren? Kies voor bedrukte tenten in jouw eigen print! Het grote voordeel van onze service is dat wij jouw camping in een razendsnel tempo opbouwen en net zo snel weer hebben afgebroken. Daarbij zorgen we ervoor dat het terrein netjes wordt achtergelaten en er geen rommel achterblijft. Zo kan je met onze tenten op een verantwoorde manier kamperen.

Overnachtingsaccommodaties voor elk evenement

Ook bij meerdaagse evenementen zijn bezoekers steeds meer op zoek naar unieke ervaringen. Onze luxe accommodaties sluiten hier perfect op aan. Want zeg nu zelf: als je kan kiezen slaap jij toch ook het liefst in een lekker bed in plaats van op een luchtbed? In onze glampingtenten biedt je jouw gasten een luxe verblijf. En dat slaat aan. Bekijk bijvoorbeeld de camping die wij hebben opgebouwd voor het populaire festival Mysteryland. Zowel voor festivals, bruiloften als zakelijke evenementen weten organisatoren ons steeds vaker te vinden. Benieuwd wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Contact formulier

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle