Bedden huren


Per direct beschikbaar: Bedden met of zonder beddengoed.

Direct bedden nodig? Dan ben je bij Rechargers aan het juiste adres. Wij leveren normaal aan festivals en grote evenementen, maar staan nu ook klaar voor vluchtelingen. Ook beschikbaar voor grote aantallen! Snel informatie nodig? Vul het onderstaande formulier in, wij reageren binnen 24 uur.

 

Zorgeloos bedden huren voor jouw gasten

Bedden huren om jouw gasten een fijne nacht te geven. Dat is natuurlijk altijd een goed idee! Bij Rechargers verhuren we niet alleen complete slaapaccommodaties, onze bedden kan je ook los huren. Heb je dus al wel de beschikking over een slaapplaats, maar heb je nog bedden nodig? Dan helpen we je daar graag mee! Wij leveren complete bedden inclusief beddengoed (kussens en dekbed), linnengoed en matrasbeschermers. Onze bedden zijn vanaf 10 stuks te huren voor minimaal 1 maand.

Snel een noodopvang regelen

Ben je bezig met het regelen van een noodopvang? Dan zijn bedden natuurlijk onmisbaar. Rechargers zet zich graag in om te helpen. We hebben een groot aantal bedden (eenpersoons- en stapelbedden) beschikbaar voor de verhuur. Een vluchtelingenopvang is niet weken van te voren te plannen. Daarom zijn wij de partij die snel schakelen en flexibele voorwaarden hebben. Daarnaast is het mogelijk om er beddengoed bij te huren. Ons team staat voor je klaar om de bedden op te zetten. Heb je snel een compleet slaapverblijf nodig? Bekijk de mogelijkheden om een aluhal als noodopvang te huren bij ons zusterbedrijf Donselaar Structures. 

We helpen je dus graag met het realiseren van jouw vluchtelingen noodopvang door:

  • Snelle service en flexibele voorwaarden;
  • Levering en opbouw van de bedden;
  • Een groot aantal bedden op voorraad
  • Wij leveren bedden, beddengoed, linnengoed en matrasbeschermers.

 

“Sinds vorig jaar werken we samen met Rechargers. Prettige samenwerking en, ook niet geheel onbelangrijk, hele fijne en mooie tenten die net dat beetje extra luxe geven aan de kampeer-ervaring van je festivalbezoeker. Aanrader!”

 

Danielle Smeets Extrema
 

 

Ook het adres voor volledige slaapaccommodaties

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de beddenverhuur, ook voor volledige slaapaccommodaties ben je bij ons aan het juiste adres. Tussen onze verschillende typen tenten zit ongetwijfeld de tent die past bij jouw evenement. Een unieke camping creëren? Kies voor bedrukte tenten in jouw eigen print! Het grote voordeel van onze service is dat wij jouw camping in een razendsnel tempo opbouwen en net zo snel weer hebben afgebroken. Daarbij zorgen we ervoor dat het terrein netjes wordt achtergelaten en er geen rommel achterblijft. Zo kan je met onze tenten op een verantwoorde manier kamperen.

Een luxe nacht voor je gasten door bedden te huren bij Rechargers

Kies je ervoor bedden te huren bij Rechargers? Dan gaan jouw gasten een heerlijke nacht tegemoet! Je kan zowel onze standaardbedden huren als luxe boxsprings. Beide bedden beschikken uiteraard over een stevig frame en een goed matras. Huur je je bedden bij ons, dan verzorgen wij zowel het transport als de opbouw. Maak het jezelf en je gasten gemakkelijk en kies ook voor onze pakketten met compleet beddengoed. Helemaal uit de zorgen? Dan maken we de bedden ook gewoon voor je op! Zo kunnen je gasten na een actieve dag zo hun bed induiken.

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle