Jouw ideale slaaptenten verhuur


Bij Rechargers bieden we de beste slaaptenten voor ieder evenement. Met ieder evenement bedoelen we dan ook echt ieder evenement! Van grote festivals tot intieme bruiloften. Onze slaaptenten hebben veel verschillende opties, en zijn volledig naar jouw wensen aan te passen. Hierdoor is er altijd een tent die bij jouw evenement past. En daarnaast bied jij jouw gasten een ideale slaapaccommodatie, met de lekkerste comfort.

De modellen van Rechargers

De modellen van Rechargers zijn dus volledig aanpasbaar. Deze optie geven we omdat jij zo de mogelijkheid hebt om de tenten te stylen naar het thema van jouw evenement. Wij helpen je graag met het maken van een keuze. De echte eyecatchers die wij aanbieden zijn de Delta en de Lodge tent. Hiermee ervaren je gasten het ultieme glamping gevoel. De daken van onze tenten zijn te leveren in verschillende kleuren, om het geheel naar jouw smaak te maken. Ontdek ze zelf!

“Kwalitatief hoogwaardige producten, de zaken goed voor mekaar en fijne partij om mee te werken.”

Jeroen Toonen New Nomads

Een slaaptenten verhuur met goede service

Met ons gespecialiseerde team bouwen wij de tenten snel voor jou op. Zo hoef jij je niet druk te maken over jouw slaapaccommodatie, want daarvoor nemen wij de volledige verantwoordelijkheid. Dit zorgt ervoor dat jij je weer kunt focussen op andere zaken voor jouw evenement. Ook komen wij waar jij maar wilt. De slaaptenten zijn namelijk leverbaar door heel Europa. Een locatie buiten Europa? Neem gerust eens contact op en wij kijken wat we kunnen betekenen!

Wij helpen je graag verder

Voor vragen kan je ons altijd bereiken. Ook kan je de genodigde informatie aanvragen via het formulier op onze website of hieronder. Benieuwd naar de typen evenementen waarop wij de accommodaties verzorgen? Bekijk dan gerust eens onze inspiratiepagina.  Wij leveren zowel aan bedrijven, als aan particulieren. Dus op zoek naar een unieke slaaptenten verhuur? Dan ben je bij Rechargers op het juiste adres!

Ik wil graag meer weten

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle