De beste slaaptenten voor jullie perfecte bruiloft


Huur een slaaptent voor jullie bruiloft

Een slaaptent op een bruiloft maakt het feest voor zowel de gasten als het bruidspaar compleet! Want wat is er nu leuker en gemakkelijker dan na een heerlijke dag allemaal op locatie in je eigen tent te kunnen slapen? De volgende ochtend aan het ontbijt hebben jullie ongetwijfeld genoeg om over na te praten. Zo blijf je nog langer in jullie bubbel en geniet je met jouw gasten extra lang van jullie geweldige dag. Rechargers levert de slaaptenten waar je naar op zoek bent. Van een meer basic tent tot een luxe glamping tent met echte boxspring. Helemaal gemakkelijk maken? Kies dan voor tenten met opgemaakte bedden!

Gun jezelf en je gasten de luxe van een slaaptent op je bruiloft

Vieren jullie je bruiloft dichtbij huis? Of kiezen jullie ervoor elkaar op een prachtige plek in het buitenland het ja-woord te geven? Zeker als je een stukje van huis bent, is het fijn als de gasten kunnen overnachten op locatie. Zo hoeft er niemand ’s nachts nog naar huis te rijden en blijft het gezellig tot in de vroege uurtjes. Natuurlijk kan je je gasten vragen hun eigen tent mee te nemen, maar wat is er nu gemakkelijker en sfeervoller dan een prachtige camping met luxe tenten? Rechargers verzorgt zowel in binnen- als buitenland de slaaptenten voor jullie bruiloft!

Een paar slaapplekken of een veld vol tenten?

Hoeveel slaapplekken willen jullie graag op je bruiloft? Je kan vanaf 20 tot maar liefst (een paar) honderd tenten bij ons terecht! Dankzij onze ruime voorraad kunnen we aan al jullie wensen tegemoet komen. We bouwen dan ook met plezier jullie volledige campingterrein op. Vieren jullie één dag feest of spreiden jullie het feest graag over een paar dagen uit? In onze tenten maakt iedereen een goede nacht om uitgerust aan de volgende dag te beginnen!

Kies de slaaptent die bij jullie bruiloft past

Rechargers heeft diverse soorten tenten te huur, die stuk voor stuk perfect passen bij een bruiloft. Maar elke bruiloft heeft natuurlijk weer een andere sfeer. Wellicht is onze luxe Lodge dé tent voor jullie bruiloft, waarmee je je gasten een echte glampingervaring geeft. Een indruk hiervan krijg je van deze bruiloft in de Franse Dordogne, waar we de slaaptenten mochten verzorgen. Je kan in het midden van de tent staan, want de tent is maar liefst 2,1 meter hoog. Daarbij is de tent geïsoleerd en heeft hij een houten vloer. Een andere leuke optie is het plaatsen van onze Delta’s. Deze tent is leverbaar in een Basic en Deluxe uitvoering. Deze tent is efficiënt op te bouwen, waardoor de kosten laag uitvallen. Welke tent past het beste bij jullie wensen? Bekijk het overzicht van onze tenten en kies de tent die bij jullie past!

“Vanaf begin tot eind heeft Rechargers heel fijn met ons meegedacht en super goede service gegeven! Wat een prachtig en comfortabel resultaat had onze ‘wedding camping’ in Frankrijk! Wij en onze huwelijksgasten waren enorm verrast!”

 

Daan Huiskes Bruiloft Frankrijk

Slaaptenten van de hoogste kwaliteit

Wanneer je kiest voor Rechargers, dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Wij werken met zeer duurzame producten die in Nederland zijn gefabriceerd. Deze producten hebben een levensduur van meer dan 10 jaar. Een goed alternatief voor de tenten die vaak in de hele levensduur maar één keer ingezet worden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt zo echt een meerwaarde! Daarnaast is de binnentent gemaakt van brandvertragend Ten Cate Campshield. Je kunt dus onbezorgd uitrusten voor de volgende dag. Door de twee lagen van de binnentent en het dak is er sprake van een goede isolatie. Verder zijn al onze tenten voorzien van een eigen slot. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over je opgeborgen spullen. Onze tenten zijn dus volledig veilig en van de hoogste kwaliteit. Alles voor een onbezorgde nacht voor jou en je gasten.

Een compleet ontzorgde bruiloftsnacht

Maak het jezelf en je gasten gemakkelijk en maak gebruik van de vele mogelijkheden bij Rechargers! Wij verzorgen namelijk alles op het gebied van jullie slaapaccommodaties. Het transport en het opbouwen van de tenten, maar ook de bedden nemen we voor onze rekening. Hierbij zijn er allerlei opties, zoals een luchtbed met slaapzak of juist een luxe boxspring. Elke tent heeft zijn eigen mogelijkheden, die je kan vinden op onze website. Nieuwsgierig wat er mogelijk is bij jullie favoriete tent? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag met een persoonlijk advies.

Volop genieten van jullie bruiloft

Op je bruiloft wil je genieten en je geen zorgen hoeven maken. En ook in de aanloop naar jullie bruiloft valt er genoeg te regelen. Fijn als de slaapaccommodaties dan snel en simpel geregeld kunnen worden. Jullie geven ons je wensen door, wij regelen de rest. Van opbouwen tot het compleet afbouwen van het terrein. En uiteraard zorgen we ervoor dat het terrein weer netjes achter blijft! Genieten jullie en je gasten na jullie bruiloft van een gezellige kampeernacht? Of het nu om 20, 50 of 100 slaaptenten gaat, Rechargers is dé partij voor het huren van slaaptenten voor jullie bruiloft!

Meer informatie over de tenten van Rechargers

Willen jullie een bijzondere overnachting bij jullie bruiloft realiseren, maar twijfelen jullie hoe dit het beste vorm te geven? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat! We denken met plezier mee over de tenten die het beste passen bij jullie wensen. Weten jullie al precies in welke tenten jullie willen overnachten? Vraag dan gemakkelijk een offerte bij ons aan. We sturen je een offerte op maat, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Maar natuurlijk mag je ons ook altijd even bellen. Het team van Rechargers staat voor je klaar met een passend advies voor jullie perfecte overnachting. Zo wordt ook de overnachting na jullie bruiloft onvergetelijk!

 

Ik wil graag meer weten

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle