De beste slaaptenten huren voor jouw evenement


Slaaptenten huren voor jouw evenement? Dat doe je bij Rechargers!

Slaaptenten huren voor jouw bezoekers, daarmee maak je een nog groter succes van jouw evenement! Je bezoekers of gasten hoeven namelijk niet zelf te zorgen voor hun slaapverblijf, maar kunnen ’s avonds terecht in een fijne slaaptent. Bied je je gasten graag een luxe tent die van alle gemakken is voorzien, of mag het wat meer basic? Bij Rechargers hebben we voor elke gelegenheid de juiste tenten! Onze tenten hebben al gestaan op vele bruiloften, bedrijfsevenementen en (grote) festivals.

Welke van onze slaaptenten voor evenementen passen bij jouw wensen?

Bij elk evenement passen weer andere tenten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar slaaptenten voor een bruiloft? Kijk dan eens naar onze luxe glamping tenten. Glamping staat voor kamperen gecombineerd met een hoge mate van luxe. In onze glamping accommodaties zijn jouw gasten van alle gemakken voorzien. Zo kan je kiezen voor volledig opgemaakte bedden, waar jouw gasten na een drukke dag zo in kunnen stappen. Maar ook opties als een koelkast, verlichting en een afsluitbare kluis behoren tot de mogelijkheden. En wist je dat veel van onze tenten hoog genoeg zijn om erin te staan? Bij Rechargers heb je de keuze uit 2 verschillende modellen. Namelijk de Delta en LodgeElke slaaptent biedt zijn eigen opties en specificaties. Welke kies jij?

Verschillende modellen slaaptent te huur

Bij Rechargers hebben we voor iedereen de juiste slaaptent. Wil je jouw gasten graag een luxe overnachting bieden? Neem dan een kijkje bij onze mooie Lodge. In deze tent slapen jouw gasten op comfortabele boxsprings en zijn ze van alle gemakken voorzien met een tafeltje, verlichting, een stekkerdoos en twee stoelen op hun eigen veranda. Ook de Delta maakt van kamperen een fijne belevenis. En door de efficiënte opbouw en het transport, vallen de kosten van deze tent mooi laag uit. Dubbel voordeel dus!

Het adres om jouw unieke slaaptent te huren

Wat is er leuker dan het personaliseren van jouw slaaptenten? De styling van een terrein wordt vaak niet doorgetrokken naar de overnachtingen. Maar met de tenten van Rechargers is dat verleden tijd. Al onze slaaptenten zijn leverbaar in verschillende kleuren, waardoor ze perfect aansluiten bij jouw evenement. Buiten kan je genieten op je eigen terrasje met twee stoelen. Daarnaast is elke tent voorzien van een slot. Je gasten hoeven zich dus geen zorgen te maken om hun spullen, terwijl ze aan het feesten zijn. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden met ons te bespreken! Persoonlijk contact is een van onze prioriteiten. Zo kunnen we jou het beste helpen met het juiste advies.

“Sinds vorig jaar werken we samen met Rechargers. Prettige samenwerking en, ook niet geheel onbelangrijk, hele fijne en mooie tenten die net dat beetje extra luxe geven aan de kampeer-ervaring van je festivalbezoeker. Aanrader!”

Danielle Smeets – Extrema

Jouw slaaptenten voor evenementen altijd direct beschikbaar

Heb je op korte termijn slaaptenten voor jouw evenement nodig? Geen probleem! Door onze ruime voorraad kunnen we jouw tenten altijd snel leveren. En door onze ervaring weten we precies hoe we jouw kampeerterrein snel en efficiënt op kunnen bouwen. Kijk rond bij de verschillende accommodaties op onze website en kies degene die past bij jouw wensen. We leveren in heel Europa en komen graag jouw slaaptenten op locatie voor je opbouwen. En na afloop nemen we de tenten weer net zo snel mee. Daarbij zorgen we ervoor dat het terrein netjes achterblijft, zonder zichtbare of onzichtbare schade.

Slaaptenten huren voor jouw evenement in binnen- en buitenland

Organiseer je een evenement in Nederland of juist (ver) daarbuiten? Wij leveren onze tenten overal in Europa. Dus ongeacht waar je onze hulp nodig hebt: we staan voor je klaar. Ons team verzorgt het vervoer, de opbouw en de afbouw van onze tenten. Wist je dat een tent als de Delta zeer efficiënt te vervoeren is en dat daardoor de vervoerskosten lager liggen? Zo heeft elke tent zijn eigen voordelen voor jouw evenement!

Slaaptenten huren van de hoogste kwaliteit

Wanneer je kiest voor Rechargers, dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Wij werken met zeer duurzame producten die in Nederland zijn gefabriceerd. Deze producten hebben een levensduur van meer dan 10 jaar. Een goed alternatief voor de tenten die vaak in de hele levensduur maar één keer ingezet worden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt zo echt een meerwaarde! Daarnaast is de binnentent gemaakt van brandvertragend Ten Cate Campshield. Je gasten kunnen dus onbezorgd uitrusten voor de volgende dag. Door de twee lagen van de binnentent en het dak is er sprake van een goede isolatie. Verder zijn al onze tenten voorzien van een eigen slot. Je zorgen maken over opgeborgen spullen is verleden tijd. Onze tenten zijn dus volledig veilig en van de hoogste kwaliteit. Alles voor een onbezorgde nacht voor je gasten.

Een sfeervolle camping met Rechargers

Wil je je gasten het beste bieden? Kies dan voor Rechargers! Naast de standaardmogelijkheden bieden we diverse optionele services, waarmee je het jouw gasten extra naar de zin maakt. Wil je meer informatie over onze tenten? Download dan onze brochure of vraag meer informatie aan over jouw favoriete tenten. Wil je graag dat we meedenken over de juiste slaaptent voor jouw evenement? Bel ons gerust! Met onze ruime ervaring weten we precies welke tent het beste aansluit bij de sfeer die jij voor ogen hebt. Zo maken we samen een succes van jouw evenement!

Ik wil graag meer weten

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle