Een bruiloft met een bijzondere slaapplek


Een bruiloft met slaapplek voor een perfecte dag

Zoeken jullie een slaapplek voor je bruiloft die origineel en luxe is? Met de tenten van Rechargers zit je altijd goed! Ga voor een bijzondere overnachting voor jezelf én je gasten of kies voor een nacht in thema stijl. Ook voor een echte glamping overnachting ben je bij ons aan het juiste adres, want in onze tenten zoals de Lodge en de Delta ben je van alle gemakken voorzien. We hebben voor iedereen de juiste accommodatie. En daarbij verzorgen we zowel de op- als de afbouw. Zo zijn jullie van alle gemakken voorzien en kunnen jullie volop genieten van jullie belangrijke dag. Huur een slaaptent voor jullie bruiloft en geniet van een heerlijke overnachting.

Tijdens jullie bruiloft een paar slaapplekken of een veld vol tenten?

Hoeveel slaapplekken willen jullie graag op je bruiloft? Willen jullie graag zelf een luxe overnachting in één van onze fijne tenten, of gunnen jullie al je gasten een overnachting op locatie? Je kan vanaf 20 to maar liefst (een paar) honderd tenten bij ons terecht! Dankzij onze ruime voorraad kunnen we aan al jullie wensen tegemoet komen. We bouwen dan ook met plezier jullie volledige campingterrein op. Vieren jullie één dag feest of spreiden jullie het feest graag over een paar dagen uit? In onze tenten maakt iedereen een goede nacht om uitgerust aan de volgende dag te beginnen!

 

“Wat een te gekke mooie tenten. Heerlijke bedden en precies genoeg ruimte. Echt een aanrader.”

Iris Stolwijk – ANWB

 

Keuze uit diverse tenten als slaapplek voor jullie bruiloft

In wat voor tent brengen jullie graag de nacht na of tijdens je bruiloft door? In onze Lodge ervaar je het echte glamping. Je kan in het midden van de tent staan, want de tent is maar liefst 2,1 meter hoog. Daarbij is de tent geïsoleerd en heeft hij een houten vloer. Kiezen voor een zeer voordelig geprijsde variant van glamping? Dat kan met de Delta. De Delta is daarbij leverbaar in een Basic en Deluxe uitvoering. Onze Basic is de uitgeklede versie van de Deluxe, waardoor de prijs lager uitvalt. Weet jij al welke tent je wilt?

Onbezorgd genieten van je bruiloft met Rechargers

Rechargers zorgt er graag voor dat jullie een onbezorgde dag en nacht tegemoet gaan! Alles rondom jullie tenten nemen wij voor onze rekening. Allereerst het geven van een advies over de perfecte tent(en) voor jullie bruiloft. Maar ook het transport, de opbouw én de afbouw. We zorgen voor een snelle en complete opbouw. Tevens bevatten alle tenten een slot. Zo kan iedereen onbezorgd genieten.

Neem vandaag nog contact op voor een originele slaapplek voor jullie bruiloft

Willen jullie zelf of willen jullie je gasten na de bruiloft laten genieten van een fijne slaapplek? Kies voor een zorgeloze oplossing, kies voor Rechargers! We hebben altijd tenten die bij jullie passen, waardoor het mogelijk is jouw gasten een heerlijke nachtrust te geven. En wist je dat wij zowel binnen als buiten Nederland jullie slaapplekken verzorgen? Direct weten waar je aan toe bent en een offerte aanvragen? Of liever één van ons even spreken om te overleggen over alle mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op!

Contact formulier

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle