Een bijzondere overnachting bij jullie bruiloft


Een bijzondere overnachting na jullie bruiloft in een tent

Na jullie onvergetelijke dag maakt een bijzondere overnachting jullie bruiloft helemaal af. Hebben jullie al nagedacht over een slaapplek na jullie bruiloft? Een originele en leuke manier is het slapen in een glamping tent. Jullie verblijven in een tent, maar hebben daarin een luxe overnachting. Zo staan er bijvoorbeeld fijne boxsprings om op te slapen. En hoe leuk is het als jullie gasten niet naar huis hoeven na een geslaagde dag, maar zij ook op locatie kunnen blijven slapen? Wij leveren met plezier genoeg tenten voor jullie volledige feestgezelschap! Huur een slaaptent voor jullie bruiloft en geniet extra lang van jullie feest.

Een blijvende herinnering met een bijzondere overnachting met jullie bruiloft

Door te kiezen voor een bijzondere overnachting blijft ook de afsluiting van jullie bruiloft je altijd bij. En hoe fijn is het als je na een lange dag niet meer naar huis hoeft te reizen, maar een paar meter verderop in jullie eigen tent kan slapen? Zo rek je het bijzondere gevoel van jullie bruiloft nog net een beetje langer. Misschien is jullie bruiloft wel een feest wat meerdere dagen duurt. Ook dan is een overnachting in een tent een fijne manier om het feestgevoel ook ’s nachts vast te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze tenten!

“Vanaf begin tot eind heeft Rechargers heel fijn met ons meegedacht en super goede service gegeven! Wat een prachtig en comfortabel resultaat had onze ‘wedding camping’ in Frankrijk! Wij en onze huwelijksgasten waren enorm verrast!”

Daan Huiskes – Bruiloft Frankrijk

Gun ook je gasten een enerverende nacht!

Hoe leuk is het als je ook je gasten kan verwennen met een luxe overnachting na jullie bruiloft? Zorg de volgende ochtend voor een lekker ontbijt met elkaar en jullie feest duurt nóg langer. We hebben verschillende tenten voor een bijzondere nacht voor jullie gasten. Ga bijvoorbeeld voor een luxe glamping overnachting in onze Lodge. Onze Delta is effeciënt op te bouwen, waardoor de kosten laag uitvallen. Heeft jullie bruiloft een speciaal thema? Grote kans dat wij tenten hebben die hier perfect bij aansluiten. Ontdek zelf welke slaaptent het beste bij jullie bruiloft past.

Compleet ontzorgd met de service van Rechargers

Rechargers verzorgt graag jullie bijzondere overnachting na jullie bruiloft! Want rondom jullie bruiloft is er natuurlijk al genoeg te regelen. Het regelen van geschikte accommodaties maken we daarom graag zo makkelijk mogelijk. We helpen met een persoonlijk advies en komen alle tenten voor jullie opbouwen. Als het feest is afgelopen zorgen wij voor een snelle demontage van de tenten en laten het terrein zonder schade achter. Zo genieten jullie van een bijzondere overnachting zonder eventuele bijkomende kopzorgen.

Meer informatie over de tenten van Rechargers

Willen jullie een bijzondere overnachting bij jullie bruiloft realiseren, maar twijfelen jullie hoe dit het beste vorm te geven? Neem dan contact met ons op voor een advies op maat! We denken met plezier mee over de tenten die het beste passen bij jullie wensen. Weten jullie al precies in welke tenten jullie willen overnachten? Vraag dan gemakkelijk een offerte bij ons aan. We sturen je een offerte op maat, zodat je direct weet waar je aan toe bent. Maar natuurlijk mag je ons ook altijd even bellen. Het team van Rechargers staat voor je klaar met een passend advies voor jullie perfecte overnachting. Zo wordt ook de overnachting na jullie bruiloft onvergetelijk!

Neem contact op

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle