Tijdelijke Glamping


Realiseer nu makkelijk en snel je eigen pop-up Glamping!

 

Tijdelijke glampingDe huidige omstandigheden zorgen voor grote veranderingen deze zomer. De vraag naar binnenlandse vakanties neemt de komende tijd een toevlucht (Parool, 26 april 2020). Wij bieden de mogelijk hier snel en vooral betaalbaar op in te spelen. Verander je grasveld in een heuse Glamping.

Veel Nederlanders kiezen dit jaar voor een vakantie in eigen land. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de campings! Extra goed nieuws is dat wij met Rechargers ervoor kunnen zorgen dat de camping of locatie nog aantrekkelijker wordt voor de gasten. Door het plaatsen van een Lodge is je omzet eenvoudig te verhogen. Of het nu een leegstaand grasveld is of een veld met al aanwezige accommodaties. De mogelijkheden zijn er in overvloed.

 

Waarom kiezen voor Rechargers?

  • Betaalbaar – Al mogelijk vanaf €6,75 p.p. per nacht
  • Laagdrempelig – Per stuk leverbaar
  • Flexibel – op- en afschalen per week
  • Op maat – Je ontvangt binnen 24 uur een passende offerte
  • Toegevoegde waarde – Verhoog je capaciteit
  • Wij ontzorgen – Op- en afbouw inbegrepen

 

Een luxe glamping vakantie in een Lodge

Wil je jouw gasten een luxe en ontspannen vakantie bieden? Met onze Lodge slapen jouw gasten deze zomer in stijl! We leveren de Lodge standaard met twee comfortabele bedden waarin jouw gasten volledig uitgerust wakker worden. Ontzorg jouw gasten nog eens extra en kies voor onze opgemaakte bedden! De twee meegeleverde stoelen bieden je gasten de mogelijkheid op het terras voor de tent rustig wakker te worden. Fijn is ook de stahoogte van 2 meter in de Lodge, waardoor bukken verleden tijd is! Zo biedt je mensen die niet van kamperen houden, een luxe kampeerervaring. Maak gebruik van onze mogelijkheden tot tijdelijke glamping en verhoog je omzet!

De ideale manier om meer slaapplaatsen te creëren

Een andere toepassing van onze Lodges is het snel verhogen van je capaciteit. Is er voor jouw gasten meer ruimte nodig om onderling afstand te kunnen houden? Met onze tijdelijke glampingaccommodaties speel je hier gemakkelijk op in. Op deze manier kunnen ook vrienden alsnog samen op vakantie en heeft iedereen een eigen slaapplek. Daarnaast is de Lodge perfect te gebruiken als uitbreiding van andere accommodaties. Kinderen vinden de vakantie extra leuk als ze hun eigen tent hebben om in te overnachten!

Een tijdelijke glamping in een handomdraai

Met dank aan onze ruime voorraad kunnen we snel inspelen op een toenemende vraag aan glamping accommodaties. Ben je dus op korte termijn op zoek naar een manier om meer gasten een luxe vakantie te kunnen bieden? Dan is onze Lodge het perfecte antwoord. Als ondernemer heb je hier geen omkijken naar: ons team verzorgt zowel het vervoer als de opbouw. Zo toveren we een ongebruikt grasveld snel om in een luxe tijdelijke glamping. Tussentijds meer of minder tenten nodig? Geef ons een seintje en wij verzorgen de rest.

Klinkt dit interessant? Kom dan in contact en speel in op de mogelijkheden! We denken graag met jullie mee zodat we voor elke unieke aanvraag een passende aanbieding kunnen maken. Laat jouw gasten kennis maken met glamping tegen een scherpe prijs! Lees ook over de ervaringen van anderen.

Neem direct contact op

 

 

Contact opnemen


rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle
Rechargers b2s