Tijdelijke Glamping


Realiseer nu makkelijk en snel uw eigen pop-up Glamping!

 

Tijdelijke glamping

Een glamping op 1-2-3 regelen is perfect mogelijk dankzij de zogenaamde pop-up glamping. Zeker nu het zo’n onzekere tijd is met allerlei coronamaatregelen. Steeds meer mensen zoeken vakantie in eigen land. België heeft immers zoveel moois te bieden. Hier willen wij graag ons steentje aan bijdragen. Daarom zorgen we ervoor dat een ingerichte tent huren puur amusement wordt. U zet de tent gewoon waar u hem wilt. Desnoods in uw eigen tuin met uitzicht op de Leie. Op die manier leert u uw buren meteen wat glamping betekent.

Zolang u niet besmet raakt met COVID-19 kunt u maar beter dubbel en dik van het leven genieten. Maak er elke dag een feest van, want u weet nooit wat morgen brengt!

Waarom kiezen voor Rechargers?

  • Het is een betaalbare manier van overnachten: voor € 6,75 p.p. per nacht heeft u al een unieke slaapplek.
  • We houden de drempel laag: u kunt ook één stuk of enkele stuks bestellen.
  • We stellen ons even flexibel op als de tenten zelf.
  • Maatwerk is zeker mogelijk: vraag ons gerust wat je wenst en wij sturen een offerte op maat binnen de 24 uur.
  • Je kiest voor een meerwaarde en kwaliteit én je verhoogt meteen je omzet.
  • Reken op onze professionele medewerkers voor de op- en afbraak van jouw tenten.

Een luxe glamping vakantie in een Lodge

Wilt u uw gasten een luxe en ontspannen vakantie bieden? Met onze Lodge slapen uw gasten deze zomer in stijl! We leveren de Lodge standaard met twee comfortabele bedden waarin uw gasten volledig uitgerust wakker worden. Ontzorg uw gasten nog eens extra en kies voor onze opgemaakte bedden! De twee meegeleverde stoelen bieden uw gasten de mogelijkheid op het terras voor de tent rustig wakker te worden. Fijn is ook de stahoogte van 2 meter in de Lodge, waardoor bukken verleden tijd is! Zo biedt u mensen die niet van kamperen houden, een luxe kampeerervaring. Maak gebruik van onze mogelijkheden tot tijdelijke glamping en verhoog uw omzet!

De ideale manier om meer slaapplaatsen te creëren

Sommige gasten vinden het aangenamer dat er meer plek is tussen de verschillende slaapaccommodaties onderling. Dankzij onze tijdelijke slaapaccommodaties speet u hier gemakkelijk op in. Vrienden en familie kunnen gewoon gezellig samen verblijven, maar toch elkaars privacy respecteren. Zo heeft ieder zijn eigen slaapplek. Wilt u de slaapaccommodaties graag nog verder uitbreiden? Dan kan dat zeker met onze comfortabele lodges. Heeft u er trouwens al eens bij stilgestaan dat kinderen zulke slaapaccommodaties gewoon te gek vinden? Wedden dat u extra punten scoort als er ook kleinere gasten komen?

Een tijdelijke glamping in een handomdraai

Een tijdelijke accommodatie nodig die wat chiquer is? Dan laat u het ons gewoon weten. Want wij zorgen ervoor dat we altijd voldoende voorraad hebben, zodat we gemakkelijk uit stock kunnen leveren. Verder heeft u geen zorgen. Ons enthousiast team zorgt wel voor de opbouw en afbraak. Heeft u een gezellig grasveld in gedachten? Dan toveren wij deze in een mum van tijd om tot een luxueuze tijdelijke glampingplek. Merkt u op het laatste moment op dat u toch wat tenten tekort hebt? Dan leveren wij het gewenste aantal tenten na. Neem zeker ook een kijkje op onze pagina Delta tenten.

Twijfelt u je nog? Laat u dan overtuigen door ervaringen van anderen. Zij gingen u al voor en blikken met een brede glimlach terug op hun unieke ervaring.

 

Neem direct contact op

 

 

Contact opnemen


Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle