De beste slaaptenten voor evenementen


Ruime keuze uit slaaptenten voor evenementen

Op zoek naar mooie slaaptenten voor evenementen? Rechargers heeft voor elk evenement de juiste tent! Want of je nu gaat voor een luxe glamping accommodatie of het echte kamperen de voorkeur geeft, tussen onze tenten vind je wat je zoekt. En naast die ruime keuze in accommodaties, krijg je bij ons ook nog eens een zeer complete service. Zo regelen wij niet alleen het transport, maar ook de op- en afbouw van alle accommodaties. Daarnaast heb je veel verschillende opties om alles precies naar jouw wens te maken. Denk aan het personaliseren van de tenten zelf, maar ook de optimale verzorging van jouw gasten met een opgemaakt bed. Verder leveren wij door heel Europa. De slaaptenten voor ieder evenement zijn dus te huren voor zowel particulieren als voor bedrijven. Welkom bij Rechargers!

Welke van onze slaaptenten voor evenementen passen bij jouw wensen?

Bij elk evenement passen weer andere tenten. Ben je bijvoorbeel op zoek naar slaaptenten voor een bruiloft? Kijk dan eens naar onze luxe glamping tenten. Glamping staat voor kamperen gecombineerd met een hoge mate van luxe. In onze glamping accommodaties zijn jouw gasten van alle gemakken voorzien. Zo kan je kiezen voor volledig opgemaakte bedden, waar jouw gasten na een drukke dag zo in kunnen stappen. Maar ook opties als een koelkast, verlichting en een afsluitbare kluis behoren tot de mogelijkheden. En wist je dat veel van onze tenten hoog genoeg zijn om er in te staan? Bij Rechargers heb je de keuze uit 2 verschillende modellen. Namelijk de Delta en Lodge. Elke slaaptent biedt zijn eigen opties en specificaties. Welke kies jij?

Personaliseer jouw kampeerterrein met onze tenten

Wat is er leuker dan het personaliseren van jouw slaaptenten? De styling van een terrein wordt vaak niet doorgetrokken naar de overnachtingen. Maar met de tenten van Rechargers is dat verleden tijd. We hebben namelijk meerdere tenten waarbij het dak met jouw eigen design kan worden geleverd! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden met ons te bespreken! Persoonlijk contact is een van onze prioriteiten. Zo kunnen we jou het beste helpen met het juiste advies.

Jouw slaaptenten voor evenementen altijd direct beschikbaar

Heb je op korte termijn slaaptenten voor jouw evenement nodig? Geen probleem! Door onze ruime voorraad kunnen we jouw tenten altijd snel leveren. En door onze ervaring weten we precies hoe we jouw kampeerterrein snel en efficiënt op kunnen bouwen. Kijk rond bij de verschillende accommodaties op onze website en kies degene die past bij jouw wensen. Ga je voor de echte glamping ervaring in onze Lodge? Of heeft onze Delta je hart gestolen? Elke tent heeft zijn eigen unieke eigenschappen die hem perfect maken voor jouw evenement.

Alles is mogelijk bij Rechargers

Huur je slaaptenten voor jouw evenement bij Rechargers, dan profiteer je van onze service op maat. Huur de tenten van jouw voorkeur, zoveel en zolang als je ze nodig hebt. Heb je 10 tenten nodig of enkele honderden? Wij zijn jouw partner! Jouw camping is razendsnel opgebouwd en net zo snel weer afgebouwd. Zonder dat daarbij zichtbare of onzichtbare schade ontstaat aan het terrein. En door de hoge kwaliteit van onze tenten hebben ze een lange levensduur, waardoor ook verantwoord ondernemen een echte meerwaarde krijgt. Wil jij jouw bezoekers ook een luxueuze overnachting bieden? Vraag meer informatie aan over jouw favoriete tent. Kies verstandig, kies Rechargers!

Contact formulier

Rechargers Tomorrowland
rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle