Long-term verhuur


Nieuw bij Rechargers: De Lodge XL

 

Nu ook beschikbaar voor de long-term verhuur: De Lodge XL. Naast de Delta en de Lodge die al beschikbaar waren voor de long-term verhuur spelen we nu met De Lodge XL in op de 4-6 persoons markt. Door de functionele kamerindeling is deze tent zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en of andere groepen van 4 tot 6 personen.

Wij zien de long-term verhuur als een samenwerking tussen de betreffende locatie en Rechargers. Waarbij we samen tot een optimale formule komen m.b.t. de duur van de samenwerking, huurconstructie, inrichting en permanente of semipermanente plaatsing. Hierin luisteren wij naar de specifieke wensen en staan we open voor ideeën.

Waarom kiezen voor long-term verhuur?

  • Overzichtelijk – 1 vaste all-in prijs per seizoen
  • Verantwoord – Verhoog je rendement op een duurzame manier
  • Flexibel – Op- en afschalen per seizoen mogelijk
  • Maatwerk – Voor elk project een passende tent + voorstel
  • Samenwerking – Win-win situatie voor beide partijen creëren

 

Een luxe glamping vakantie in een Lodge

Wil je jouw gasten een luxe en ontspannen vakantie bieden? Met onze Lodge slapen jouw gasten deze zomer in stijl! We leveren de Lodge standaard met twee comfortabele bedden waarin jouw gasten volledig uitgerust wakker worden. Ontzorg jouw gasten nog eens extra en kies voor onze opgemaakte bedden! De twee meegeleverde stoelen bieden je gasten de mogelijkheid op het terras voor de tent rustig wakker te worden. Fijn is ook de stahoogte van 2 meter in de Lodge, waardoor bukken verleden tijd is! Zo biedt je mensen die niet van kamperen houden, een luxe kampeerervaring. Maak gebruik van onze mogelijkheden tot tijdelijke glamping en verhoog je omzet!

De ideale manier om meer slaapplaatsen te creëren

Een andere toepassing van onze Lodges is het snel verhogen van je capaciteit. Is er voor jouw gasten meer ruimte nodig om onderling afstand te kunnen houden? Met onze tijdelijke glampingaccommodaties speel je hier gemakkelijk op in. Op deze manier kunnen ook vrienden alsnog samen op vakantie en heeft iedereen een eigen slaapplek. Daarnaast is de Lodge perfect te gebruiken als uitbreiding van andere accommodaties. Kinderen vinden de vakantie extra leuk als ze hun eigen tent hebben om in te overnachten!

Een tijdelijke glamping in een handomdraai

Met dank aan onze ruime voorraad kunnen we snel inspelen op een toenemende vraag aan glamping accommodaties. Ben je dus op korte termijn op zoek naar een manier om meer gasten een luxe vakantie te kunnen bieden? Dan is onze Lodge het perfecte antwoord. Als ondernemer heb je hier geen omkijken naar: ons team verzorgt zowel het vervoer als de opbouw. Zo toveren we een ongebruikt grasveld snel om in een luxe tijdelijke glamping. Tussentijds meer of minder tenten nodig? Geef ons een seintje en wij verzorgen de rest.

Klinkt dit interessant? Kom dan in contact en speel in op de mogelijkheden! We denken graag met jullie mee zodat we voor elke unieke aanvraag een passende aanbieding kunnen maken. Laat jouw gasten kennis maken met glamping tegen een scherpe prijs! Lees ook over de ervaringen van anderen.

Neem direct contact op

 

Contact opnemen


Rechargers Tomorrowland
rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle