Een lodgetent huren voor een comfortabele nacht voor je gasten


Als je het ons vraagt, is een lodgetent huren voor je gasten één van de slimste keuzes bij de organisatie van een feest. Of het nu een om festival, bruiloft of ander evenement gaat, je wilt je gasten toch graag een goede nachtrust bieden? Met de tenten van Rechargers ploffen jouw gasten na een geslaagde avond of nacht in een heerlijk bed. Bij onze tenten leveren we namelijk standaard een fijn bed voor je gasten. Wil je je gasten helemaal ontzorgen? We maken de bedden met plezier alvast voor je op!

Alle ins en outs over een lodgetent huren

We hebben verschillende slaapaccommodaties te huur, waaronder onze luxe lodgetenten. Met de lodgetent creëer je het echte glamping gevoel, oftewel, kamperen met een hoge mate van luxe. We richten de lodges voor je gasten in met fijne boxsprings, nachtkastjes en verlichting. Door de verhoogde houten vloer hebben je gasten nooit last van natte voeten. ’s Ochtends kunnen je gasten rustig opstarten voor de tent op hun eigen terras. Uiteraard kan je bij ons een lodgetent huren die aan al jouw wensen voldoet. We bieden diverse extra mogelijkheden, zoals een kledingkast, koelkast of een ingebouwde kluis.

“Wat een te gekke mooie tenten. Heerlijke bedden en precies genoeg ruimte. Echt een aanrader!”

Iris Stolwijk ANWB

Huur een lodgetent in verschillende kleuren

Wil jij graag een uniek kampeerterrein realiseren? Met onze lodgetenten gaat dat zeker lukken. Onze lodgetenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Ga je voor een rustig geheel of maak je er juist graag een bonte boel van? Met de lodgetent kan het allemaal. Door zijn luxe inrichting en door alle mogelijkheden de tent naar jouw wens te maken, past de lodgetent op elk evenemententerrein. Van festival tot bruiloft en van teambuildingsweekenden tot sportevenementen.

 

Ontdek alle slaapaccommodaties van Rechargers

Je kunt bij ons niet alleen luxe lodgetenten huren, we hebben nog een andere mooie tent in de aanbieding. Op zoek naar een flexibele glamping accommodatie? Dan is de Delta jouw tent. Tegen een scherp tarief hebben jouw gasten een heerlijke nachtrust. De Delta is beschikbaar in twee uitvoeringen: de Deluxe en de Basic. Vind je het moeilijk een keuze te maken tussen onze accommodaties? We helpen je graag!

Jouw kampeerterrein in no time op- en afgebouwd

Of je er nu voor kiest een lodgetent te huren of één van onze andere tenten, je kan altijd rekenen op onze vooruitstrevende service. Zo bouwen wij jouw camping in een mum van tijd op. We houden daarbij altijd rekening met jouw wensen, zodat jij met een gerust hart alles aan ons kan overlaten. Ook na jouw evenement. Want is het weer afgelopen? Dan breken wij het campingterrein weer net zo snel af. Zonder daarbij rommel achter te laten of andere gebruikssporen.

Ook kennis maken met de slaapaccommodaties van Rechargers? Vraag vandaag nog meer informatie aan over jouw favoriete tent(en)!

Ik wil graag meer weten

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle