De perfecte kampeertent huren voor jouw evenement


Je wilt de perfecte kampeertent huren voor jouw evenement? Bij Rechargers bieden we de meest comfortabele en mooiste kampeertenten aan. Door voor ons te kiezen, kan jij jouw bezoekers de perfecte slaap ervaring aanbieden op jouw evenement. Daarnaast zorgen wij met onze op- en afbouw service voor volledige ontzorging. Onze tenten zijn geschikt voor ieder evenement voor zowel bedrijven als particulieren, van slaaptenten op een bruiloft tot op de grootste festivals.

Kampeertent huren? Bekijk onze modellen

Wij bieden 2 verschillende modellen aan, met ieder zijn eigen opties, specificaties en natuurlijk model. Je hebt de keuze uit de Lodge en de Delta. De tenten worden volledig gematched naar het karakter van jouw evenement, zoals jij dat wilt. Alle tenten zijn ingericht met 2 comfortabele bedden. Bij de luxere modellen zijn er ook nog 2 stoelen bij inbegrepen zodat de bezoekers, ook buiten de tent, even lekker kunnen uitrusten. Onze tenten zien er niet alleen erg goed uit, maar zijn ook van topkwaliteit. Kwaliteit en service staan bij Rechargers voorop. Wij vinden het meer dan belangrijk dat jouw bezoekers de perfecte nachtrust hebben op jouw evenement, zodat zij overdag volop kunnen genieten. En met onze luxe tenten, kan jij dit mogelijk maken.

Slaaptenten voor jouw festival in binnen- en buitenland

Organiseer je een evenement in Nederland of juist (ver) daarbuiten? Wij leveren onze tenten overal in Europa. Dus ongeacht waar je onze hulp nodig hebt: we staan voor je klaar. Ons team verzorgt het vervoer, de opbouw en de afbouw van onze tenten. Wist je dat een tent als de Delta zeer efficiënt te vervoeren is en dat daardoor de vervoerskosten lager liggen? Zo heeft elke tent zijn eigen voordelen voor jouw festival!

“Rechargers is een zeer fijne en betrouwbare partner om mee samen te werken. De communicatie op de Motorsport Fan Village verliep vlekkeloos en de accommodaties werden op tijd, schoon en zeer strak opgeleverd. Precies zoals je verwacht!”

Martijn Koekoek – Sportstadion

Kampeertenten van de hoogste kwaliteit

Wanneer je kiest voor Rechargers, dan kies je voor de hoogste kwaliteit. Wij werken met zeer duurzame producten die in Nederland zijn gefabriceerd. Deze producten hebben een levensduur van meer dan 10 jaar. Een goed alternatief voor de tenten die vaak in de hele levensduur maar één keer ingezet worden. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt zo echt een meerwaarde! Daarnaast is de binnentent gemaakt van brandvertragend Ten Cate Campshield. Je gasten kunnen dus onbezorgd uitrusten voor de volgende dag. Door de twee lagen van de binnentent en het dak is er sprake van een goede isolatie. Verder zijn al onze tenten voorzien van een eigen slot. Je zorgen maken over opgeborgen spullen is verleden tijd. Onze tenten zijn dus volledig veilig en van de hoogste kwaliteit. Alles voor een onbezorgde nacht voor je gasten.

Inspiratie

Ondanks dat Rechargers een jong bedrijf is, hebben we al een aantal hele mooie projecten mogen uitvoeren voor verschillende grote evenementen. Zo hebben wij in 2019 onze mooie tenten mogen neerzetten op het Mysteryland Festival. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren een aantal Lodges geplaatst op de vierdaagse camping Lent tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Ook dit was een groot succes! Als laatst hebben wij onze Lodges geplaatst op een prachtige bruiloft in Dordogne. De sfeer was echt prachtig! Zie onze inspiratiepagina voor nog meer evenementen waar wij mee samengewerkt hebben, en laat je inspireren!

Een kampeertenten verhuur met de service die jij mag verwachten

Zoals al vermeld bouwen wij de tenten dus volledig voor jou op en af. Dit is weer een zorg minder tijdens het organiseren van jouw event, want hiervoor nemen wij dus de volledige verantwoordelijkheid. Wij laten het hele terrein achter zonder zichtbare of onzichtbare schade. Dat is pas echte ontzorging! Zo kan jij alle focus leggen op de rest van de organisatie.

Een sfeervolle camping met Rechargers

Wil je je gasten het beste bieden? Kies dan voor Rechargers! Naast de standaardmogelijkheden bieden we diverse optionele services, waarmee je het jouw gasten extra naar de zin maakt. Wil je meer informatie over onze tenten? Download dan onze brochure of vraag meer informatie aan over jouw favoriete tenten. Wil je graag dat we meedenken over de juiste slaaptent voor jouw evenement? Bel ons gerust! Met onze ruime ervaring weten we precies welke tent het beste aansluit bij de sfeer die jij voor ogen hebt. Zo maken we samen een succes van jouw evenement!

Informatie aanvragen

Rechargers Tomorrowland
Rechargers Decibel Outdoor
Rechargers Mysteryland
Rechargers Electric Love
Rechargers Pukkelpop
Rechargers Electric Castle