Slaapaccommodatie huren


Je wilt graag een slaapaccommodatie huren maar weet niet precies hoeveel dit gaat kosten en of dit handig is? Betaal niet te veel voor een slaapaccommodatie maar huur slaaptenten bij Rechargers voor een eigen gecreeërde, mooie slaapaccommodatie! Onze slaaptenten zijn geschikt voor alle soorten evenementen, van bruiloften tot festivals.

Modellen slaapaccommodatie huren

Om te beginnen, wil je een slaapaccommodatie huren buiten Nederland? Wij leveren onze slaaptenten door heel Europa, van Nederland tot aan Roemenië. Op dit moment zijn er vijf verschillende soorten tenten. Namelijk onze: LodgeDeltaBungalowTipi en een Pop-up tent. Iedere tent heeft zijn eigen design, specificaties en opties. Maatwerk tot in de details!

Gemakkelijk en topkwaliteit

Met onze kwaliteit en service heb je de mogelijkheid om voor jezelf of jouw bezoekers een topaccommodatie te creeëren. Ook zal deze accommodatie zeer verantwoord zijn, en daarmee bedoelen we met respect voor het milieu. Jij en jouw bezoekers zullen dus volop genieten van een verantwoorde en comfortabele accommodatie, wat zal zorgen voor nog meer waardering voor jouw evenement. Perfect toch?

De op- en afbouw zullen wij ook voor onze rekening nemen, wij bouwen jouw tenten zonder problemen op, en na afloop van het evenement bouwen wij alles ook gewoon weer af. Al met al ben je door het huren van een slaapaccommodatie bij ons maatschappelijk verantwoord bezig, en creeër je een accommodatie met top comfort. Dus wil je graag een slaapaccommodatie huren? Bij ons kies je voor zowel jouw eigen gemak, als voor een topverblijf voor jouw bezoekers.

Voor meer informatie kijk verder op onze site of bel ons gerust!

Download eventueel ook onze brochure  voor extra informatie.

 

Informatie aanvragen